ОТБЛИЗО МЕДИЯ - рекламни услуги

Презентации Текстообработка Страници в социални медии

Оtblizo.com Медии - рекламни услуги

ОТБЛИЗО МЕДИЯ предлага няколко типове услуги в сферата на представянето и рекламирането на Вашите идеи и продукти.

Уеб базирани рекламни услуги като изработване на банери за вграждане, промоционални аудио и видео клипове, конфигуриране на афилиейтни и билинг софтуерни приложения, създаване на лични и бизнес страници в социалните медии, публикуване на обяви в сайтове, регистрации в интернет търсачки и портали.

Печатни рекламни приложения като визитки, флайъри и дипляни, менюта за заведения, стикери и баджове. Предлагаме услуги в сферата на тектообработване и набор, оформяне и принтиране на дипломни и курсови работи, документи и преводи.

Подготвяме текстови, аудио и видео материали за презентации и защита на дипломни работи.

Предлагаме услугите архивиране и съхраняване на Вашите рекламни материали, уеб хостинг и адрес за съхранение, база данни, годишен абонамент за услуги и поддръжка, рекламен достъп с отстъпки до нашите сайтове за редовни клиенти или партньори, размяна на рекламни инструменти и идеи.

Презентация

Презентация

Презентация е средство за лесно и удобно представяне на информация пред аудитория. Възможността и да съчетава контрастиращ текст с мултимедийни средства, като изображения, аудио и видео, я правят интересна и разбираема за слушателите. В зависимост от идеята и целите на презентацията ние Ви предлагаме няколко варианта на услуги. Подготвяне и предоставяне на материалите за презентацията под формата на уеб сайт чрез уеб дизайнерски инструменти. Подготвяне и предоставяне на презентацията с помощта на графики, таблици, изображения, векторни и растерни обекти чрез използване на офис, текстообработващи и графични инструменти като OpenOffice, Microsoft Office, Photoshop. Подготвяне и предоставяне на презентацията чрез различни аудио и визуални инструменти, клипове, слайдшоу, флаш анимации систематизирани за представяне чрез мобилни носители, таблети, компактни дискове или USB преносими устройства.

Банери и рекламни клипове

Банери и рекламни клипове

Банерите и рекламните клипове за вграждане в уеб сайт, социални медии и интернет портали са същевременно евтин и много мощен инструмент за презентиране и рекламиране на Вашите идеи и продукти. Без да са така агресивни и "натрапвани" като радио и телевизионните реклами, банерите и клиповете оставят на потребителя възможност да избира да посети ли линка от банера или да изгледа даден клип. Съществено предимство представлява това, че за разлика от телевизията, радиото и печатните издания, интернет базираните реклами предоставят на потребителите възможност да избират по сфери, категории и ключови думи търсената от тях информация, което ги прави много по- лесно възприемани и достъпни. Ние Ви предлагаме услугите и съветите си за подготовка и изработка на банери и клипове, вграждането им в желаните от Вас сайтове и портали, абонаментна поддръжка и актуализация на съдържанието, уеб хостинг и уеб адрес.

Флаер, брошура, дипляна

Флаер, брошура, дипляна

Всекидневно намираме в пощенската си кутия множество разноцветни хартийки, които ни предлагат всевъзможни неща, раздават ни ги на ръка по улици и площади, намираме ги по масите в заведения, в градския транспорт и къде ли не. Флаер, брошура, дипляна, често употребяваме един от тези термини да обозначим този вид печатна реклама макар, че между тях има разлика.
Флаера е единичен лист с различни размери, едностранно или двустранно изпълнен с рекламно съдържание, предназначен за даване на ръка или оставян в пощенската кутия, предназначен е за масови потребители.
Дипляната е лист хартия прегънат (надиплен) три или повече пъти, съдържа по- подробна информация от флаера, предназначена е за определена аудитория потребители.
Брошура или каталог са множество листове хартия скрепени обикновено с телбод, съдържат голямо количество информация за даден предмет на дейност, идея или продукт. Предлагаме също и изработката и печат на визитки, плакати, баджове, идентификационни карти, менюта за заведения, подвързване и ламиниране.

Текстообработка

Текстообработка

Текстообработката е процес на създаване, редактиране и форматиране на текстов електронен документ. Извършва се с помощта на програми, най-общо наричани текстови редактори. Текстовите редактори предоставят голяма възможност за избор на начина и стила на оформяне на даден текстов документ.
Освен текстовите масиви в документа могат да бъдат вграждани изображения, графики, таблици.
Документите могат да бъдат съхранявани в различни файлови формати според Вашите нужди. С програми като OpenOffice, Microsoft Office, Photoshop можем да оформим текстови документи според Вашите желания и изисквания. Текстонабиране, предпечатна подготовка и печат на документи, обяви, преводи, курсови и дипломни работи, менюта, рекламни материали, презентации, книги.

Страници в социалните медии

Страници в социалните медии

Добра идея за популяризирането на идеите и дейността Ви е създаването на фен страница в популярните социални медии.
На пръв оглед задачата изглежда лесна - няколко прости стъпки, няколко снимки, малко текст и имаме готова фен страница. Дотук добре, но основната грешка на повечето създатели на фен страници е в стремежа им да привлекат колкото се може повече гласове или харесвания. Количеството обаче почти никога не е показател за качество. Създаването на фен страница трябва да се осмисли не по-малко прецизно, отколкото създаването на уеб сайт. Идеята на фен страницата е да бъде визитка на сайта, идеите или дейността Ви и да задържи вниманието на определена аудитория, не да се превръща в ловец на гласове. Не бива да забравяме, че голяма част от тези гласове са механично получени по препоръка на приятели и техни приятели, без изобщо да посетят фен страницата или да обърнат внимание на посланието на страницата. Фен страницата трябва да насочва вниманието към продукта, идеята или сайта Ви, не да го отклонява от тях.
Ние Ви предлагаме услугите и съветите си за създаване на страници в социалните медии, ако желаете да създадете такива.

Регистрация в портали и търсачки

Регистрация в портали и търсачки

Регистрацията на уеб базирани рекламни продукти в различни търсачки и портали е полезен начин за популяризиране на идеите и продуктите Ви. Съществуват множество български и международни портали и търсачки, които предлагат регистриране на уеб сайтове или уеб базирани решения. За разлика от SEO инструментите, които целят оптимизиране към алгоритъма на търсачките, регистрацията в търсачки и портали е начин да се обърнете директно към аудиторията на тези портали и търсачки. Изискванията за регистрация в различните търсачки и порталите са почти еднакви като попълвано съдържание, така че бързо и лесно можем да се извършим регистрация в множество авторитетни портални сайтове. Допълнителна опция е и регистрация в сайтове за обяви и услуги.